Corso Zundert

Het Zundertse bloemencorso staat bekend als het grootste ter wereld. Geen wonder dus dat we daar trots op zijn! Dit jaar trok er helaas geen optocht door de straten, maar er werden wel wagen gebouwd. Deze stonden afgelopen 5 en 6 september tentoongesteld voor het publiek.
 

Boeren op je ouwe dag

 

Overprikkeld

Sinds een auto-ongeluk, nu ruim 4 jaar geleden, worstelt Miranka dagelijks met de gevolgen van Niet Aangeboren Hersenletsel. In mijn fotoserie “Een dag in het leven met NAH” heb ik geprobeerd in beeld vast te leggen hoe haar dagelijks leven eruit ziet.
Ik ben gegrepen door het verhaal van Miranka en hoop met deze fotoserie voor haar, en alle anderen die met NAH worstelen, meer bekendheid (en daarmee ook begrip) voor het letsel te creëren. Wil je meer weten over NAH, kijk dan een op de website van de Hersenstichting.
 

Ava Hattitude

Anniek maakt onder de naam AVA Hattitude zelf de mooiste hoeden. Voor haar website en social media mocht ik een serie foto's maken van Anniek met haar creaties.
 

De mannen van de bouw

Ik vind niets zo mooi als iemand die met passie zijn vak uitvoert. Of het nu gaat om een bouwvakker, een boekhouder of een nagelstyliste, ik vind het heerlijk om vast te mogen leggen dat iemand bezig is met hetgeen hij/zij het liefste doet.
 

Reportage Schiphol

In de tijd dat er bijna geen vluchten vanaf Schiphol vertrokken ivm Corona, mochten wij met onze klas van de fotovakschool een dag gaan fotograferen om de stilte vast te leggen.
 

Achter Glas

Natuurlijk is het heel vervelend als je door een pandemie als Corona aan huis gekluisterd bent en je ook nog eens weinig bezoek mag ontvangen. Maar gelukkig zijn er ook nog genoeg ouderen die plezier halen uit een hobby, iets wat zij graag doen, waar zij gelukkig van worden. Ik heb dit in deze serie vastgelegd door het raam.
 

Grensblokkades

Voor de vrije serie die ik maakte voor mijn opleiding aan de Fotovakschool heb ik de verschillende grensblokkades bij de Belgsiche grens vastgelegd.
 
 
Info & prijzen Mogelijkheden Portfolio