Familie & Vrienden

Of het nu kinderen, ouderen of "gewoon" volwassenen zijn... ik vind het leuk om iedereen vast te leggen zoals hij of zij ├ęcht is. Dus geen geposeerde portretten, maar gewoon in het wild ;)
 

De mannen van de bouw

Toen er bij ons thuis een aanbouw geplaatst werd heb ik regelmatig mijn camera gepakt om de werkzaamheden en voortgang vast te leggen.
 

Achter Glas

Natuurlijk is het heel vervelend als je door een pandemie als Corona aan huis gekluisterd bent en je ook nog eens weinig bezoek mag ontvangen. Maar gelukkig zijn er ook nog genoeg ouderen die plezier halen uit een hobby, iets wat zij graag doen, waar zij gelukkig van worden. Ik heb dit in deze serie vastgelegd door het raam.
 

Bedrijfsreportage | Brocks Brillen

Voor mijn opleiding maakte ik een bedrijfsreportage bij Brocks Brillen in Zundert.
 

Arendsberg

Dit landgoed wordt als vakantiehuis verhuurd. Ik werd gevraagd om nieuwe foto's te maken voor het gebruik op de website.
 

Grensblokkades

Voor de vrije serie die ik maakte voor mijn opleiding aan de Fotovakschool heb ik de verschillende grensblokkades bij de Belgsiche grens vastgelegd.
 

Schiphol

In de tijd dat er bijna geen vluchten vanaf Schiphol vertrokken ivm Corona, mochten wij met onze klas van de fotovakschool een dag gaan fotograferen om de stilte vast te leggen.
 
 
Info & prijzen Mogelijkheden Portfolio