Een dag in het leven met nah

Sinds een auto-ongeluk, nu ruim 4 jaar geleden, worstelt Miranka dagelijks met de gevolgen van Niet Aangeboren Hersenletsel. In mijn fotoserie “Een dag in het leven met NAH” heb ik geprobeerd in beeld vast te leggen hoe haar dagelijks leven eruit ziet.
Ik ben gegrepen door het verhaal van Miranka en hoop met deze fotoserie voor haar, en alle anderen die met NAH worstelen, meer bekendheid (en daarmee ook begrip) voor het letsel te creëren. Wil je meer weten over NAH, kijk dan een op de website van de Hersenstichting.
 

Ava Hattitude

Anniek maakt onder de naam AVA Hattitude zelf de mooiste hoeden. Voor haar website en social media mocht ik een serie foto's maken van Anniek met haar creaties.
 

De mannen van de bouw

Ik vind niets zo mooi als iemand die met passie zijn vak uitvoert. Of het nu gaat om een bouwvakker, een boekhouder of een nagelstyliste, ik vind het heerlijk om vast te mogen leggen dat iemand bezig is met hetgeen hij/zij het liefste doet.
 

Reportage Schiphol

In de tijd dat er bijna geen vluchten vanaf Schiphol vertrokken ivm Corona, mochten wij met onze klas van de fotovakschool een dag gaan fotograferen om de stilte vast te leggen.
 

Werkportretten

Ik vind het het allerleukste als ik kan vastleggen hoe iemand echt is. Dus niet alleen een mooi portret maken, maar ook een portret waar het model zichzelf in herkent, en waarbij de kijker meteen ziet om wat voor persoon het gaat.
 

Mensen

Of het nu kinderen, ouderen of "gewoon" volwassenen zijn... ik vind het leuk om iedereen vast te leggen zoals hij of zij écht is. Dus geen geposeerde portretten, maar gewoon in het wild ;)
 

Achter Glas

Natuurlijk is het heel vervelend als je door een pandemie als Corona aan huis gekluisterd bent en je ook nog eens weinig bezoek mag ontvangen. Maar gelukkig zijn er ook nog genoeg ouderen die plezier halen uit een hobby, iets wat zij graag doen, waar zij gelukkig van worden. Ik heb dit in deze serie vastgelegd door het raam.
 

Brocks Brillen

Voor mijn opleiding maakte ik een bedrijfsreportage bij Brocks Brillen in Zundert.
 
 
Info & prijzen Mogelijkheden Portfolio