De mogelijkheden zijn eindeloos

Fotoshoots van jouw familie of vrienden, dieren, producten of bedrijf. Maar ook portret- en natuurfoto's. Ik pak het allemaal met veel plezier aan.

Ik ben me op dit moment nog niet aan het specialiseren in één type fotoshoot, maar wil me juist oriënteren in de verschillende soorten fotografie om erachter te komen wat ik nou het állerleukste vind. Ik ben alleen niet in het bezit van een eigen fotostudio, dus de foto's moeten wel op locatie genomen kunnen worden.

Heb jij een leuk idee voor een fotoshoot, of weet je eigenlijk nog niet zo goed wat je precies zou willen? Laat het me weten en samen kijken we wat je precies wilt en hoe we de fotoshoot het beste in kunnen vullen.

Achter glas fotoshoot

Iedereen heeft er op dit moment natuurlijk mee te maken: de corona-maatregelen. Maar naast dat het in vele opzichten erg vervelend is, is het ook een heel bijzondere tijd. Een tijd waar je misschien juist wel een mooie herinnering aan wilt hebben.
Dat kan! We kunnen een fotoshoot doen bij jou thuis door het raam. Jij, met je familie, huisdier of je glaasje wijn achter het raam en ik maak er vanaf de buitenkant een mooi plaatje van. Zo heb je later nog eens wat om aan je (klein)kinderen te laten zien als je het hebt over die gekke tijd van vroeger ;-)
 
 
Info & prijzen Mogelijkheden Portfolio