Bekijk mijn portfolio

De mogelijkheden zijn eindeloos

Ik maak het liefste documentaire foto's waarmee ik jouw verhaal in beeld kan brengen. Ik kom bij je langs en ben voor een paar uur jouw "fly on the wall". Negeer me alsjeblieft compleet, doe hetzelfde als je doet als ik er niet ben en ik probeer (met mijn superstille camera) zo onzichtbaar mogelijk vast te leggen hoe het er bij jullie aan toegaat. Dat kan zijn van jou, je bedrijffamilie of vrienden, het is maar wat je wilt.

Daarnaast vind ik het ook heel leuk om sfeerbeelden te maken voor bijvoorbeeld een website of flyer. Daarbij kun je denken aan mensen, maar ook aan producten  of landschappen. Eigenlijk kan dat van alles zijn. Buiten of in mijn eigen kleine studio kan ik allerlei soorten foto's maken.

Heb jij een leuk idee voor een fotoshoot, een eigen verhaal dat je graag vast laat leggen in beeld, of weet je eigenlijk nog niet zo goed wat je precies zou willen? Laat het me weten en samen kijken we wat je precies wilt en hoe we de fotoshoot het beste in kunnen vullen.

Achter glas fotoshoot

Iedereen heeft er op dit moment natuurlijk mee te maken: de corona-maatregelen. Maar naast dat het in vele opzichten erg vervelend is, is het ook een heel bijzondere tijd. Een tijd waar je misschien juist wel een mooie herinnering aan wilt hebben.
Dat kan! We kunnen een fotoshoot doen bij jou thuis door het raam. Jij, met je familie, huisdier of je glaasje wijn achter het raam en ik maak er vanaf de buitenkant een mooi plaatje van. Zo heb je later nog eens wat om aan je (klein)kinderen te laten zien als je het hebt over die gekke tijd van vroeger ;-)
 
 
Info & prijzen Mogelijkheden
Fotografie